Salata de padure (untisor) cu fasole, porumb, ou si ridiche

de burdulea56 in Salate, 3 Mai 2011 | 5271 vizualizari

 

Salata de padure sau untisorul este foarte bogata in minerale.
Se folosesc doar frunzele. Mare atentie: nu se recomanda folosirea frunzelor in timpul infloririi sau mai tarziu, deoarece sunt toxice. Mai multe informatii gasiti AICI
Eu am cumparat salata de la tarani cunoscatori.

 

INGREDIENTE

  • 1 mana salata de padure,
  • 1 ridiche,
  • 1 ou fiert tare,
  • 1 lingura boabe de fasole rosie (din conserva),
  • 1 lingura boabe porumb (din conserva),
  • 1 bucatica de cascaval taiata cubulete,
  • 1 lingura ulei de floarea-soarelui,
  • otet de mere-dupa gust.  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de padure (untisor) cu fasole, porumb, ou si ridiche:

Se rup coditele plantei, se spala bine frunzele. Intr-un bol amestecam frunzele de salatica cu 1 ou fiert tare, curatat si taiat in bucati, 1 lingura de fasole rosie, 1 lingura de porumb, 1 ridiche taiata felii subtiri si cateva cuburi de cascaval. Se adauga ulei si otet de mere dupa gust. Salata are un gust usor amarui ca si salata de gradina. Este gustoasa si aspectoasa.

TIPS-URI

1

Fasolea rosie este din conserva, este foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de padure (untisor) cu fasole, porumb, ou si ridiche" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata cu paste, ton si porumb